هاستینگ آذر وب

چند دلیل برای اینکه از هاست رایگان استفاده نکنی!!

هاست رایگان

مقدمه:

مهمترین چالش برای شرکت های هاستینگ جذب کاربر است.این رقابت باعث می شود برخی شرکت ها با ارائه ی پیشنهادات وسوسه کننده و هیجان انگیز توجه مشتریان را جلب کنند.این شرکت ها با ارائه آفرهای ویژه و فروش هاست به قیمت بسیار پایین و گاها رایگان اقدام به جذب مشتری میکنند. اما فراموش نکنید که هیچ ارزانی بی حکمت نیست!!

در سرویس های رایگان هیچ کدام از سه عامل پایه ای یعنی پایداری، آپ تایمی و امنیت بالا رعایت نمی شود. همین دلیل باعث می شود که کاربران با مشکلات زیادی مواجه شده و اغلب مجبور به تغییر سرویس هاست خود شوند.

اگر قصد دارید یک سایت حرفه ای طراحی کنید،یا برای کسب و کار خودتان یک یا چند وبسایت راه اندازی کنید، انتخاب هاست رایگان برایتان دردسر ساز خواهد شد. در ادامه باید و نبایدهای هاست رایگان را بررسی خواهیم کرد تا هاست خود را با دید بازتر انتخاب کنید.با ما همراه باشید…

هاست رایگان

هاست های رایگان و ارزان قیمت چه مشکلاتی دارند؟

1. محدودیت فضای هاست

بیشتر هاست های رایگان فضای محدود و پهنای باند کمی دارند. شاید در ابتدا چندان مهم به نظر نرسد اما با افزایش بازدیدکنندگان و افزایش حجم آپلودها و دانلودها مشکلات زیادی پیش رویتان قرار خواهد گرفت. در نهایت منجر به این می شود که به فکر ارتقا هاست خود باشید.

2. کند بودن سایت

کند بود سرعت لود سایت، از دیگر مشکلات استفاده از هاست رایگان است.دیر لود شدن سایت حوصله بیشتر کاربران را سر می برد. در اینصورت شما جمعیت زیادی از بازدیدکنندگان خود را ازدست خواهید داد.

3. عدم پشتیبانی از سیستم های مدیریت محتوا

برخی از هاست های رایگان با سیستم های مدیریت محتوا یا CMS ها سازگار نیستند.یک هاست باید به بروزترین ماژول ها و نرم افزارها مجهز باشد. در غیر اینصورت با سیستم مدیریت محتوا سازگار نخواهد بود.

4. وجود تبلیغات مزاحم

هیچ کاربری از تبلیغات مزاحمی که وقت و بی وقت در هر صفحه ی سایت ظاهر می شود استقبال نمی کند! هاست رایگان تبلیغاتی را در سایت شما نمایش می دهد که شما هیچ دخلی در آن ندارید و کنترل آنها از دسترس شما خارج است.تنها در یک صورت می توانید از نمایش این تبلیغات جلوگیری کنید و آن پرداحت هزینه سالانه و یا ماهانه است.

5. محدودیت ساب دامین

هاست رایگان اجازه نمی دهد هر دامنه ای را که می خواهید ثبت کنید.شما تنها مجاز به استفاده از ساب دامین های همان شرکت هستید.

6. عدم پشتیبانی

بسیار تفکر رویایی می باشد، اینکه تصور کنید بعد از  راه اندازی سایت مشکلی نخواهید داشت. حتی اگر بهترین هاست را تهیه کرده باشید!زمانی که به مشکل می خورید بخش پشتیبانی  هاست شما سریعا اقدام به رفع مشکلتان خواهد کرد.در حالیکه این امکان در هاست های ارزان و رایگان وجود ندارد.

7. قطعی و ریسک های بالای امنیتی

سرویس دهندگان هاست رایگان موارد امنیتی را رعایت نمی کنند. احتمال اینکه سایت شما هک شود یا مدام با قطعی سایت مواجه شوید، بسیار زیاد است.

8. تاثیر منفی بر عملکرد سئوی سایت

امنیت پایین،سرعت کم لود شدن سایت و محدودیت در انتخاب دامنه، باعث می شود رتبه ی شما در نتایج موتورهای جستجو، علی الخصوص گوگل، افت شدیدی داشته باشد.

معایب هاست رایگان

هاست رایگان به چه درد می خورد؟!

احتمالا این سوال برایتان پیش آمده است که هاست رایگان به چه دردی می خورد و چه کاربردی دارد؟در پاسخ باید بگوییم که هاست رایگان برای کسانی مناسب است که قصد دارند کار با سایت و هاست را آموزش ببینید و با ازمون و خطا، انواع کدنویسی ها را به اجرا درآورده و نتیجه کارشان را ببینند. با هاست رایگان می توانند تجربه کسب کنند و در این کار حرفه ای شوند و آمادگی لازم برای طراحی و راه اندازی یک وبسایت حرفه ای را بدست آورند.

اما در حالت کلی برای کسانی که حاضر نیستند برا وب سایتشان هزینه ای را متقبل شوند، هاست رایگان کاملا مناسب است!!

جمع بندی:

اگر قصد تهیه ی هاست رایگان برای میزبانی سایت خود دارید، توجه داشته باشید که آیا این هاست می تواند پاسخگوی نیازهای شما در آینده باشد یا خیر؟دقت داشته باشید که انتقال اطلاعات از یک هاست به هاست دیگر کار مشکل و پیچیده ایست. بنابراین توصیه می شود در ابتدای راه اندازی وبسایتتان گزینه ی مناسبی را برای میزبانی وبسایتتان انتخاب کنید تا در آینده مجبور به تغییر سرویس میزبانی خود نباشید.

فراموش نکنید که تمرکز خود را روی شرکت های معتبر بگذارید. شرکت های هاستینگ مختلف را از نظر امنیت و پایداری سرویس ها بررسی کنید. سپس از میان شرکت های برتر، نسبت به انتخاب شرکت هاستینگ خود اقدام نمایید.در هاستینگ آذروب، شما می توانید قبل از انتخاب هاست خود با مشوران مجموعه آذر وب با تلفن تماس بگیرید و باخیالی آسوده هاست مناسب برای راه اندازی وبسایت متناسب با حوزه ی فعالیتتان را انتخاب کنید.

 

جدول محتوا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *