هاستینگ آذر وب

سئو منفی یا negative seo چیست؟راه های مقابله با آن

سئوی منفی چیست

مقدمه:

سئو منفی یا سئو کلاه سیاه امروزه بیشتر از هر زمان دیگری به گوش می خورد. کل صنعت سئو در دو سال گذشته تحول بزرگی را تجربه کرده است. در نتیجه، بسیاری از بازاریابان آنلاین یا دیجیتال مارکترها به طور چشمگیری استراتژی های خود را تغییر داده اند. کسب رتبه بالا در گوگل برای کلمات کلیدی رقابتی به آسانی سه سال پیش نیست.

از آنجایی که اجرای سئو کلاه سیاه سخت‌تر و سخت‌تر می‌شود. و کمتر و کمتر احتمال دارد به نتیجه مثبتی برسد. امروزه نوع جدیدی از سئو به نام «سئو منفی» پدید آمده است.

در این مقاله به شما کمک خواهیم کرد با مفهوم سئو منفی آشنا شوید بدانید چگونه می توانید از کسب و کار خود در برابر قربانی شدن محافظت کنید!! اگر در مورد ساختن برند خود به صورت آنلاین و ایمن نگه داشتن آن جدی هستید،پیشنهاد می کنم خواندن این مقاله را از دست ندهید.

سئو منفی چیست؟

سئوی منفی که گاهی اوقات به آن سئو کلاه سیاه نیز می گویند، شامل استفاده از تاکتیک های مخرب در سایت شما برای لکه دار کردن اعتبار شما نزد گوگل و سرقت رتبه موتورهای جستجو برای کلمات کلیدی مهم برای استفاده در سایت رقیب است. در گذشته، سئو منفی می توانست به سادگی ربودن سایت شما با تبلیغات بنری مشکوک باشد. با این حال، سئو منفی امروزی، بسیار پیچیده تر شده است.

سئوی کلاه سیاه یا سئوی منفی

سئو منفی در واقع به تمرین استفاده از سئوی کلاه سیاه و تکنیک های غیراخلاقی برای خراب کردن رتبه رقبا در موتورهای جستجو اشاره دارد. حملات منفی سئو می تواند به اشکال مختلفی باشد:

هک کردن وب سایت شما
ایجاد صدها یا هزاران لینک هرزنامه به وب سایت شما
کپی کردن محتوای شما و توزیع آن در سراسر اینترنت
ایجاد پروفایل های اجتماعی جعلی و از بین بردن شهرت آنلاین شما
حذف بهترین بک لینک هایی که وب سایت شما دارد

گوگل در مورد سئو منفی چه می گوید؟

بدیهی است که گوگل می خواهد همه طبق قوانین بازی کنند. جامعه آنلاین، وب مسترها و بازاریابان از اعتراف گوگل وبمستر به وجود سئوی منفی در سال 2012 شوکه و نگران شدند. از آن زمان، یکی از مدیران وب سایت گوگل به ما اطمینان می دهد: «طبق تجربه من، افراد زیادی در مورد سئو منفی صحبت می کنند. اما تعداد کمی از مردم آن را امتحان می کنند. و تعداد کمتری از آنها واقعاً موفق می شوند.» او در ادامه می گوید که کسب‌وکارهای کوچک نباید نگران هدف قرار گرفتن سئوی منفی باشند، زیرا این تاکتیکی است که طبق گزارش‌ها فقط در بازارهای تخصصی کسب‌وکارهای بزرگ‌تر و بسیار رقابتی استفاده می‌شود.

آیا گوگل در مورد سئو منفی اقداماتی انجام می دهد؟

گوگل در حال انجام انواع کارها در بک‌اند است. اما نمی‌توانند دقیقاً توضیح دهند که در هر به‌روزرسانی چه اتفاقی می‌افتد! زیرا ارسال‌کنندگان هرزنامه بلافاصله دست به کار می‌شوند تا راه‌هایی برای بهره‌برداری از الگوریتم‌های جدید بیابند.

ویژگی «رد پیوند» که در اکتبر 2012 عرضه شد، پاسخ عمومی گوگل به نگرانی در مورد سئوی منفی بود. این ابزار مدیر وب‌سایت، وب‌مسترها را از فعالیت‌های هرزنامه یا لینک های غیرطبیعی مطلع می‌کند و به این ترتیب  اجازه می‌دهد تا لینک‌های برگشتی را از پیوند به سایت و یا دامنه‌ شان رد کند.گوگل از طریق یک فایل متنی ساده از فهرست‌های URL، کنترل فعالیت‌های جعلی را آسان‌تر می‌کند.

با این حال، وبلاگ مرکزی وب مستر از شما می خواهد که به توانایی آنها در پاداش دادن به سایت های خوب و مجازات بدها (پنالتی)  اطمینان داشته باشید. آنها تصریح کردند: “اکثریت قریب به اتفاق سایت ها به هیچ وجه نیازی به استفاده از این ابزار ندارند.”

چگونه وب سایت خود را در برابر حملات سئو منفی ایمن کنید؟

تضمین مالک گوگل برای حفظ امنیت ووب سایت شما کافی نیست.خوشبختانه، چندین راه برای محافظت فعال از وب سایت شما وجود دارد.

1. Google Search Console را فعال کنید.

با فعال کردن گوگل سرچ کنسول تمام اطلاعات و مسائل مربوط به وب سایت شما می تواند در خط مقدم ذهن شما باشد. وقتی دیدید در وبساتتان چه خبر است، می‌توانید از استراتژی‌های پیشرفته‌تری برای جلوگیری از سئوی منفی استفاده کنید، از جمله: نظارت بر بک لینک‌های وب‌سایت، رد کردن (یا حذف) بک لینک‌های مشکوک، و ایمن‌سازی وب‌سایت خود در برابر بدافزارها یا هکرها.

2. مراقب بک لینک های خود باشید.

پلتفرم های مدیریت آنلاین مانند SEMrush به شما کمک می کند تا بک لینک های خود را نظارت کنید. ایجاد بک لینک برای تأثیر منفی روی وب سایت ها از وب سایت های با کیفیت پایین، ابزار مورد علاقه متخصصان سئو منفی است.

بک لینک ها در سئو منفی

3. بک لینک های مهم خود را از نزدیک تماشا کنید.

باز هم، ابزاری مانند SEMrush بسیار ارزشمند است. مهم ترین بک لینک های خود را علامت گذاری کنید و بخواهید در صورت حذف آنها هشدار داده شود. می توانید با مدیران وب سایت ها تماس بگیرید و درخواست کنید که بک لینک های ارزشمند بازیابی شوند تا وضعیت جستجو را از دست ندهید.

4. از وب سایت خود در برابر هکرها و بدافزارها محافظت کنید.

با وجود همه هک‌های پرمخاطب و نقض‌های پرهزینه داده‌ها در اخبار این روزها، تقویت امنیت وب‌سایت خوددر برابر حملات بدافزارها گاهی مهم تلقی نمی شود. خوشبختانه، مراحل آسان و مقرون به صرفه ای وجود دارد که می توانید برای انجام این کار انجام دهید، مانند:

  • استفاده از رمز عبور قوی
  • استفاده از احراز هویت دو مرحله ای در صورت وجود
  • به روز نگهداشتن  وب سایت
  • نصب افزونه های امنیتی
  • ایجاد سیستم پشتیبان گیری خودکار

حملات منفی در سئوی منفی

5. مراقب سارقان و کپی‌کنندگان محتوا باشید.

Copyscape و Grammarly می‌توانند به شما کمک کنند تا نسخه‌های دیگری از محتوای خود را در جای دیگری در اینترنت در صورت وجود پیدا کنید. همچنین کیفیت نوشته‌های سایت خود را بهبود بخشیده و از سرقت ادبی تصادفی جلوگیری کنید.

6. مراقب منشن ها و کامنت های رسانه های اجتماعی خود باشید.

از طریق داشبوردهای صفحه اجتماعی خود نقش فعالی در مدیریت رسانه های اجتماعی بازی کنید.

7. سرعت بارگذاری وب سایت خود را افزایش دهید.

وقتی زمان بارگذاری وب سایت شما کاهش می یابد، Google Analytics Alerts برای شما ایمیل می فرستد. بنابراین می توانید زمان و دلیل وقوع آن را شناسایی کنید. ممکن است لازم باشد کش را فعال کنید، افزونه‌های ذخیره‌سازی منابع را حذف کنید، اندازه‌های تصویر خود را بهینه کنید، از شر کدهای اضافی خلاص شوید، یا اقداماتی را برای مسدود کردن فعالیت‌های هرزنامه انجام دهید.

سخن پایانی در مورد سئو منفی

چه بخواهید چه نخواهید سئو منفی اتفاق می افتد. بهترین کاری که می توانید به عنوان صاحب وب سایت کسب و کارخود  انجام دهید این است که از روش های مختلف و بروز آن مطلع باشید. هوشیار باشید و از جدیدترین ابزارها برای محافظت از خود استفاده کنید.

آیا می خواهید رتبه بندی موتورهای جستجوی خود را افزایش دهید؟ با کارشناسان و متخصصان ما در تماس باشید.

 

جدول محتوا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *