هاستینگ آذر وب

قدم به قدم در باغ وحش گوگل با الگوریتم های رتبه بندی

باغ وحش گوگل

مقدمه:

موتور جستجوی گوگل، بزرگ ترین موتور جستجوی اینترنتی است. گوگل نزدیک به 80% از سهم بازار جستجوی اینترنتی دنیا را به خود اختصاص داده است. در راستای بهبود کیفیت نتایج نمایش داده شده در صفحه نتایج جستجو، الگوریتم رتبه یندی گوگل به مرور زمان به روز رسانی شده است.

 الگوریتم های رتبه بندی در ابتدای فعالیت گوگل، ساده بودند. هر چه اهمیت بهینه سازی موتورهای جست و جو و کسب جایگاه در نتایج گوگل افزایش یافت، به مراتب روش هایی نیز برای فریب این موتور جستجو و کسب جایگاه در رتبه بندی گوگل نیز ایجاد شد.این تکنیک ها و فریب ها معمولا نقطه ضعف الگوریتم های گوگل را هدف می گیرند در پی این فریب ها رضایت کاربران از نتایج جستجو کاهش یافت و می توان گفت گوگل به مرز نابودی نزدیک شد.

برای رفع نارضایتی کاربران، گوگل الگوریتم های جدیدی را در بروز رسانی های خود اضافه کرد که هریک وظایف مشخصی در تحلیل محتوای صفحات وب و یا ارتباط میان آنها برعهده دارند.اهمیت این الگوریتم ها به حدی است که گوگل خبر بروز رسانی آن ها را به طور رسمی منتشر می کند.

در ادامه با ما همراه باشید تا مهم ترین های الگوریتم رتبه بندی گوگل را بشناسیم.

انواع الگوریتم های رتبه بندی گوگل

الکوریتم رتبه بندی پاندا

الگوریتم پاندا ابتدا در فوریه سال ۲۰۱۱ میلادی توسط گوگل معرفی شد. اسم این الگوریتم از نام خانوادگی یکی از مهندسین گوگل Navneet Panda گرفته شده است. این الگوریتم در راستای جلوگیری از رسیدن سایت هایی با محتوای ضعیف به صدر نتایج جستجو، توسط گوگل طراحی و اجرا شد. اگر سایتی مورد جریمه الگوریتم پاندا گوگل قرار بگیرد، باید محتوای خود را بروز رسانی کرده یا آن صفحه خاص از وبسایتش را به طور کلی حذف نماید، تا دوباره بتواند در صفحه نتایج گوگل قرار گیرد. این الگوریتم، سایت های ضعیف را شناسایی و جریمه می کند. در صورتی که وب سایت شما توسط الگوریتم پاندا جریمه شود باید محتوای وب سایت خود را بروز رسانی کنید و یا آن صفحه را از وبسایت خود حذف کنید تا دوباره بتوانید در نتایج جستجوی گوگل قرار بگیرید.

فراموش نکنید که الگوریتم پاندا با محتوای کپی شده به شدت مقابله می کند. سعی کنید از محتواهای تکراری و کپی در وب سایت خود استفاده نکنید. علاوه بر این، الگوریتم پاندا به نسبت محتوا به تبلیغات در صفحات سایت نیز حساس است.اگر میزان تبلیغات یک سایت بیش از حد باشد احتمال جریمه شدن توسط الگوریتم های گ.گل نیز افزایش می یابد.

الگوریتم رتبه بندی پاندا

الگوریتم رتبه بندی پنگوئن

Penguin Algorithm یا همان الگوریتم پنگوئن یکی دیگر از الگوریتم های باغ وحش گوگل است که در سال 2012 توسط گوگل مورد استفاده قرار گرفت.وظیفه ی الگوریتم پاندا  شناسایی سایت های اسپم و مقابله با سایت هایی است که از روشهای گوناگون لینک های ورودی برای سایت خود دریافت می کنند. زمانی که وب سایت شما توسط این الگوریتم گوگل جریمه شود، باید تمام لینک های ورودی را که به روش های غیر قانونی از سایر وب سایت ها دریافت کرده اید حذف کنید. داشتن لینک از سایت های معتبر، منجر به جریمه شدنتان نمی شود.الگوریتم پاندا از الگوریتم های زنده ی گوگل است. اگر در وبسایتتان اشتباهی از شما سر بزند بالافاصبه شما را را جریمه خواهد کرد.البته این الگوریتم فقط جریمه نمی کند! اگر شما وبسایت خود را بهینه کنید مورد تشویق پنگوئن واقع خواهید شد.

"<yoastmark

 

الگوریتم رتبه بندی مرغ مگس خوار

برحی تولید کنندگان محتوا، برای اینکه در نتایج اولیه گوگل ظاهر شوند،از کلمات کلیدی به طور مکرر استفاده می کردند.با این کار سایت هایی با مختوای خوب در نتایج اولیه گوگل ظاهر نمی شدند. مطالبی با کیفیت گایین همیشه در صدر نتایج جستوجو ظاهر می شدتد. گوگل برای رفع این مشکل تصمیم گرفت به ارتباط کلمات و معنای آن ها توجه بیشتری نشان دهد.در نهایت گوگل در بیستم اگوست 2013 گوگل الگوریتمی مکمل دو الگوریتم قبلی یعنی پاندا و پنگوئن معرفی کرد. این الگوریتم،الگوریتم مرغ مگس خوار یا Hummingbird نام گرفت. علت این نام گذاری سرعت و دقت آن بود.الگوریتم مرغ مگس خوار با سرعت بالایی و به دقت تمام کلمات را بررسی می کند.  مترادف آنها را شناسایی می کند.

مرغ مگس خوار در حالی که بهترین و نزدیکترین نتیجه را به شما نشان می دهد، مانند اگوریتم های قبلی، وبسایت هایی که محتوای بی کیفیت دارند را نیز جریمه میکند.

در واقع می توان گفت هدف این الگوریتم جلب رضایت کاربران با ارائه ی نتایج دقیق و با کیفیت بوده است. اجبار وب مسترها به تولید محتوای باارزش و با کیفیت از دیگر اهداف الگوریتم مرغ مگس خوار بوده است.

الگوریتم مرغ مگس خوار

الگوریتم رتبه بندی کبوتر گوگل

در سال 2014 الگوریتم کبوتر برای اولین بارتوسط گوگل ، مورد استفاده قرار گرفت.این الگوریتم روی سئوی محلی یا لوکال تمرکز دارد و دلیل نام گذاریش نیز همین می باشد. این اهمیت زیادی به سئوی محلی یا لوکال می دهد . به این ترتیب کسب و کارها می توانند با ثبت اسم و ادرس شرکت خودشان در فهرست کسب و کارهای گوگل، شانس دیده شدنشان در نتایج اولیه گوگل را افزایش دهند.لازم به ذکر است خدمات این الگوریتم در حال حاضر برای ایران ارائه نمی گردد.

برخی ویژگی های الگوریتم کبوتر :

  • گوگل همواره بر آن بوده تا با تحلیل موقعیت مکانی کاربران اینترنت، لینک‌هایی را به آن ها نمایش دهد که از نظر مکانی، فاصله کمی با کاربر دارند.
  • ابزارهای گوگل کاملاً بر اساس کارکرد الگوریتم Pigeon بهینه شده و به این ترتیب نتیجه ی دلخواه و اصلی به کاربرا نمایش داده می شود.
  • با توجه به شناسایی و تجزیه و تحلیل موقعیت مکانی کاربران، کسب‌وکارهای محلی بیشتری در صفحه اول گوگل نشان داده می شوند. همین امر باعث می شود کسب‌وکارهای محلی یا لوکال، شاهد افزایش بازدید از سایت خودباشند.
  • گوگل از دایرکتوری‌های محلی  در این الگوریتم استفاده می‌کند.
  • غلط‌های املایی و کلمات مترادف تأثیری در نتایج جست‌وجو ندارد.

الگوریتم کبوتر به کمک کسب و کارهای محلی آمده است. شانس افزایش بازدید و فروش کسب و کارهای اینترنتی کوچک بیشتر شده است. البته بسیار لازم و ضرروی است که مدیران، وبسایت خودشان را در گوگل مپ ثبت کنند.  صفحات سایتشان را بر اساس کلمات و عبارات کلیدی منطقه ای که بازار هدفشان در ان جا واقع است، بهینه سازند.

الگوریتم رتبه بندی کبوتر

جمع بندی

الگوریتم های اصلی گوگل که به آن ها اشاره کردیم، به مرور زمان بروز رسانی می شوند.  نسخه های جدیدی از آن ها توسط گوگل معرفی و منتشر می شود.هدف از بروز رسانی مکرر الگوریتم های گوگل این است که تجربه کاربری بهتری به جستجو گران و کاربران اینترنتی معرفی و ارائه گردد. موتور جست و جوی گوگل، به منظور کنترل کیفیت محتوایی که در صفحه نتایج به کاربران نمایش داده می شود، مجموعه ای از الگوریتم های پیشرفته و قدرتمند را ارائه کرده است.هر کدام از ایناگوریتم ها وظیفه خاصی را در بهینه سازی بر عهده دارند. این کنترل؛ از محتوای متنی تا موقعیت مکانی وبسایت ها گرفته تا ارتباط معنایی عبارات مورد جست و جو…

اگر قصد دارید بدون جریمه شدن توسط الگوریتم های گوگل همواره در نتایج اولیه ی جست و جوی گوگل ظاهر شوید، وبسایت خود را به متخصصان ما در آذروب بسپارید.برای دریافت مشاوره ی رایگان (حتا اگر مشتری آذروب نباشید) با ما تماس بگیرید.

جدول محتوا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *