هاستینگ آذر وب

مثلث سئو چیست؟ هر انچه که باید در مورد ان بدانید

مقدمه:

عوامل رتبه بندی به سه بخش تقسیم می شوند و درک هر یک از آنها برای موفقیت سئو ضروری است. مثلث سئو به همین دلیل ایجاد شده است. این مثلث به ما کمک میکندتا بدانیم تلاش خود را برای دریافت بهترین نتیجه ممکن کجا متمرکز کنیم. هدف این نمودار توضیح سه عاملی است که شما قبل از اینکه در موتورهای جستجو رتبه بندی شوید به آنها نیاز دارید. فاکتورهای مثلث سئو، ارتباط نزدیکی با یکدیگر دارند و اگر در هر یک از عوامل ضعیف باشید، بعید است در هیچ یک از موتورهای جستجو رتبه خوبی کسب کنید.

مسلما می دانید که سئو و بهینه سازی موتورهای جستجو چقدر برای سایت شما مهم و حیاتی است. از زمانی که کسب و کارهای اینترنتی در دنیای اینترنت ظهور پیدا کردند، اهمیت سئو نیز در این بازار رقابتی بین کسب و کارها  افزایش یافت. سئو یک واژه جدید نیست و از سالها قبل بوده،  اما با گذشت زمان تکامل پیدا کرده و طبق الگوریتم های جدید گوگل بروز شده است. با این وجود بسیاری از مدیران وبسایت هایی که دانش کافی در رابطه با سئو ندارند و قدرت آن را دست کم منی گیرند، در این دنیای رقابتی هرگز به موفقیت چشمگیری دست پیدا نخواهند کرد.

سئو و بهینه سازی سایت در واقع ارتباط بین موتورهای جستجو و سایت است. سئو  سه پایه ی اصلی دارد که درک هر یک از آنها برای موفقیت در سئو ضروری است. این سه عامل سه ضلع  مثلث سئو را تشکیل می دهند.

مثلث سئو چیست؟

مثلث سئو یک استراتژی برای تمرکز و موفقیت در سئو است و رعایت کردن اصول آن شانس شما را در افزایش بازدید و نرخ تبدیل افزایش می دهد. مثلث سئو بر ۳ پایه اصلی سئو متمرکز است و کار را برای مدیران سایت ها و سئوکارها ساده کرده است تا بدانند تمرکز خود را بر روی چه چیزی بگذارند.

استراتژی های مثلث سئو :

  1. فنی
  2. محتوا
  3. لینک

هر یک از این موارد از معیارهای اصلی در موفقیت سئو به حساب می آیند و اگر یکی از آنها به درستی انجام نشود هیچ شانسی در رتبه های برتر گوگل نخواهید داشت. سایتی که از نظر فنی سالم با محتواهای یونیک و متنوع و با لینک های مرتبط باشد می تواند رتبه خوبی در موتورهای جستجو کسب کند. این حداقل کاری است که باید برای سئو انجام دهید.

مثلث سئو

ضلع اول مثلث سئو؛ محتوا

در حال حاضر محتوا برای هر استراتژی بازاریابی، جز عوامل مهم و ضروری شناخته می شود. ایجاد محتوای مرتبط، جذاب و در زمان مناسب، نقشی کلیدی در نشان دادن تخصص، آگاهی از برند، حل مشکلات مشتری، ایجاد شبکه های شما، ارائه تعامل اجتماعی و بسیاری موارد دیگر دارد. از دیدگاه سئو به طور خاص، محتوا به چندین شکل است.

محتوای داخل سایت که یک سیگنال اصلی برای موتورهای جستجو در مورد موضوع سایت شما است. اینکه چه کلمات کلیدی از محتوای شما استنتاج می شود، شرایطی را که برای آنها رتبه بندی می کنید تعیین می کند. این شامل سر تیترها، عناوین صفحه و محتوای اصلی می باشد. شما باید اطمینان حاصل کنید که از تکنیک‌های «سئو کلاه سیاه»  مانند پر کردن کلمات کلیدی که در آن عمداً سعی می‌کنید موتورهای جستجو را مجبور کنید تا شما را در یک عبارت کلیدی با تکرار آن به روشی که برای خواننده طبیعی نیست، رتبه‌بندی کنند اجتناب کنید.

محتوای شما باید کیفیت بالایی داشته باشد. این بدان معنی است که نباید «محتوای ضعیف» داشته باشید.محتوای ضعیف،محتوایی است که به نظر می رسد ارزش کمی دارد، خیلی کوتاه است یا از جای دیگری کپی شده است! محتوای ضعیف به جای اینکه به شما کمک کند، برای شما مشکل ایجاد می کند.

شما باید مطالب خود را به روز نگه دارید. اگر نظرسنجی ها را منتشر می کنید، آنها را به طور مرتب به روز کنید. اغلب وبلاگ نویسی کنید. وب‌سایت‌های استاتیک به سرعت قدیمی می‌شوند و موتورهای جستجو به دنبال سایت‌هایی هستند که به سؤالات کاربر پاسخ دهند.

به عنوان بخشی از استراتژی محتوای خود مطمئن شوید که به سؤالات مصرف کننده پاسخ می دهید.  محتوای محلی ارائه دهید. محتوا را تا حد امکان گسترده اما مرتبط با موضوع وبسایت خود انتشار دهید.

تاثیر محتوا در سئو

نقش کلمات کلیدی در محتوا

اگر در مورد چیزهایی صحبت نکنید که مردم واقعاً به دنبال آنها هستند، در این صورت برای کسب رتبه خوب، تلاش شما بی ثمر خواهید بود. ارائه ی کلمات کلیدی به افرادی که آن را “دریافت” نمی کنند و مشکلی از آنها حل نمی کند، دشوار است. تحقیق کلمات کلیدی به شما بینش هایی می دهد که بدون بررسی و تحقیق به هیچ وجه نمی توانید به آنها دست پیدا کنید. تجربه اغلب می تواند این شکاف ها را پر کند، اما اگر بتوانید از همان مراحل اولیه اهمیت دانستن بهترین کلمات کلیدی برای استفاده در یک وب سایت را به افراد القا کنید، کار شما بسیار آسان تر می شود.

ضلع دوم مثلث سئو؛ فنی یا تکنیکال

اولین عنصر کلیدی برای رتبه بندی خوب این است که اطمینان حاصل کنید که هیچ مانع فنی وجود ندارد که عنکبوت های موتور جستجو را از خواندن و درک سایت شما باز دارد. سئوی فنی در واقع به زیرساخت های یک سایت مربوط است. درصد زیادی از کسب و کارهای کوچکی که ما می بینیم دچار مشکات فنی هستند که یا رتبه سایت را متوقف می کند یا  کسب رتبه ی خوب در موتورهای جستجو را بسیار سخت می کند.

مشکلی که در مورد کسب و کارهای کوچک وجود دارد این است که آنها اعتبار دامنه را برای جبران مشکلات فنی ندارند. کسب‌وکارهای بزرگ‌تر می‌توانند با مشکلات فنی تاحدودی کنار بیایند چرا که مخاطبان هدف آنها، مخاطبان وفادار و در تعداد بالایی هستند. اما مسائل فنی برای یک کسب‌وکار کوچک ، که هنوز اعتماد مخاطبان را جلب نکرده، عملاً آنها را نامرئی می‌کند.

مسائل فنی عبارتند از:

  • سایت شما باید سریع بارگذاری شود
  • برای تمامی نسخه های سخت افزاری موبایل به درستی قابل نمایش باشد.
  • معماری و ساختار url سایت شما باید استاندارد باشد
  • سایت شما باید دارای UX مناسب باشد.
  • امنیت سایت شما باید تامین شود
  • کدهای برنامه نویسی سایت باید بهینه و کم حجم شوند.
  • خطاها، باگ ها و ارورهای سایت باید برطرف شوند

سئوی تکنیکال یا فنی

سئوی فنی درمثلث سئو چیست؟

سئوی فنی به نحوه ساخت و مدیریت سایت شما بستگی دارد. سئوی فنی را می توانیم به دسته های ساده تقسیم کنیم.

سرعت: سایت شما باید سریع باشد تا روی هر دستگاهی بارگذاری شود. بارگذاری آهسته بر رتبه شما تأثیر می گذارد. در دنیای تکنولوژی، کاربران زمانی برای سایت های کند ندارند و موتورهای جستجو این را به خوبی می دانند.

معماری:  سایت شما باید ساده باشد و ساختار پوشه url شما باید تا حد امکان بالا باشد. از ساختارهایی چون /home/product/2019/primary-lines/fashion/shoes/Adidas/product-name اجتناب کنید و سعی کنید آاز ساختارهای شفاف و مشخصی مانند  مانند /shoes/product-name استفاده کنید. صفحات کلیدی شما باید مستقیماً از آدرس اصلی خارج شوند.

تجربه کاربری: UX یا تجربه ی کاربری یکی دیگر از فاکتورهای مهم در سئو می باشد. بنابراین اطمینان حاصل کنید که سایت شما به راحتی قابل پیمایش است و اقداماتی که کاربران می توانند و باید انجام دهند جذاب و واضح است.

امنیت: سایت شما باید HTTPS باشد.به عبارتی باید SSL سایت شما فعال باشد.

کد نویسی: مطمئن شوید کدنویسی شما واضح است و هر کد غیر ضروری را حذف کنید. تگ های هد خود را دقیق انتخاب کنید. به عنوان مثال شما فقط یک تگ H1 در صفحه دارید و به وضوح نشان دهنده موضوع صفحه است. عناوین و توضیحات متا را به درستی انتخاب کنید. از زبان های کدنویسی قدیمی خودداری کنید.

ضلع سوم مثلث سئو؛ لینک

ضلع سوم مثلث سئو، لینک بیلدینگ است. در همین ابتدا اجازه دهید کاملا واضح بگویم که شما نباید سعی کنید لینک ها را بخرید یا آنها را به زور وارد سایت خود کنید!

لینک ها عامل مهمی در رتبه بندی هستند. اگر تعداد زیادی سایت با کیفیت بالا به شما لینک می دهند، این یک سیگنال واضح است که سایت شما ارزش لینک شدن را دارد.

با این حال، اگر حجم زیادی از سایت‌های با کیفیت پایین به شما لینک می‌دهند و تعداد بسیار کمی از سایت‌های با کیفیت بالا، مشکوک به نظر می‌رسد و می‌تواند به رتبه شما آسیب برساند. شما می توانید سایت خود را به دایرکتوری ها اضافه کنید یا برای لیست شدن هزینه کنید، اما این نشانه کیفیت واقعی نیست و بهتر است از آن اجتناب کنید.

البته توجه داشته باشید که این بدان معنا نیست که نمی‌توانید لینک‌هایی از سایت‌های با کیفیت پایین‌تر داشته باشید. اما اگر این کار را انجام دادید، باید اطمینان حاصل کنید که آنها دارای یک برچسب Nofollow هستند. تا به موتورهای جستجو بگویید که این لینک به دلایل SEO استفاده نمی‌شود و صرفاً تبلیغاتی است.

تاثیر لینک در سئو

خلاصه ای بر مثلث سئو:

در این مقاله با سه ضلع مثلث سئو آشنا شدیم. اکنون شما می توانید ببینید که مثلث سئو چگونه کار می کند و این سیگنال های کلیدی راهنمای خوبی برای استراتژی سئوی شما هستند.

ابزارهای زیادی وجود دارد که می تواند به شما در نظارت بر این آمار کمک کند. وبسایت هایی مانند  Moz و ScreamingFrog به شما در کسب رتبه خوب در موتورهای جستجو کمک می کنند.

برای هر گونه راهنمایی بیشتر در مورد سئو یا استراتژی دیجیتالی گسترده تر، می توانید با کارشناسان و متخصصان ما تماس بگیرید. مشاوران ما در آذر وب با بیش از هفت سال سابقه، همواره در کنار شما هستند. شما حتا اگر مشتری آذر وب نباشید می توانید با ما تماس بگیرید و از مشاوره رایگان بهره ببرید و پاسخ سوالاتتان را دریافت کنید.

جدول محتوا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *